DES-klubben i Lillestrøm er en organisasjon som arbeider for å skaffe godt voksne mennesker en trygg, funksjonell og god bolig beliggende nær butikker og sentrale strøk i kommunen.
3-Roms Grevlingen Brl.

3-Roms Grevlingen Brl.

VISNING: Etter avtale. Meld snarest interesse til forkjop@desklubben-skedsmo.no så kommer vi tilbake med et tidspunkt til deg. Visning er planlagt avholdt uke 22/23.

Les mer
3-Roms til salgs i Grevlingen brl. Andel 21

3-Roms til salgs i Grevlingen brl. Andel 21

VISNING: Etter avtale. Meld snarest interesse til forkjop@desklubben-skedsmo.no så kommer vi tilbake med et tidspunkt til deg. Visning er planlagt avholdt uke 25. Dersom du er interessert i å kjøpe leiligheten, ber vi deg bekrefte dette pr e-post til: forkjop@desklubben-skedsmo.no eller pr. brev til: DES Lillestrøm v/ Henning Bjercke, Storgata 3 C, 2000 Lillestrøm. Frist: Interesse for leiligheten må meldes innen 28. juni 2021 kl 12.00

Les mer
3-Roms, til salg HSRB

3-Roms, til salg HSRB

VISNING: Etter avtale. Meld interesse til forkjop@desklubben-skedsmo.no så kommer vi tilbake med et tidspunkt til deg. Visning er planlagt avholdt i uke 23 og 24. Takst legges frem noe senere.

Les mer
Innspurt i Dovrekvartalet

Innspurt i Dovrekvartalet

Blokk D5 er i ferd med å ferdigstilles. De 50 leilighetene er planlagt klare til overtagelse i juli/august. Leilighetene i D1 og D2 var innflyttingsklare i november.

Les mer
Årsmøte 2020

Årsmøte 2020

Årsmøte ble avholdt 17. juni 2020 kl 1800 i Storsalen på Skedsmo samfunnshus. Her kan dere lese referatet fra årsmøte. God sommer ønskes til alle medlemmer.

Les mer

Velkommen til DES-klubben Lillestrøm

Vi ønsker å gi seniorer gode bo- og leveforhold. En DES-bolig gir voksne mennesker mulighet til å leve i et fellesskap som prioriterer trygghet, tilhørighet og kvalitet.

Vår formålsparagraf nr.1:

Formålet for DES-klubben Lillestrøm er å sette medlemmene i stand til å skaffe seg seniorbolig og arbeide for å fremme slike boliger.

 

Link til DES-Norge:

http://www.des-norge.no/